Loctite Наши производи

MINI TRIO
 • Лепи за неколку секунди
 • Отпорен на удари и вода
 • Секогаш свеж
Brush
 • Лепи во неколку секунди
 • Отпорен на удари и вода
 • Апликатор во форма на четкича
 • Шишенце кое спречува истекување
 • 80% рециклирана амбалажа
Precision

И НА ТЕШКО ДОСТАПНИ МЕСТА

 • Лепи во неколку секунди
 • Отпорен на удари и вода
 • Долг и прецизен врат
 • Капа против затнување
 • 80% рециклирана амбалажа
Liquid
 • Универзален инстант лепак
 • Наменет за различни материјали: метал, дрво, пластика (освен полиетилен - PP и полипропилен -PP), стакло и сл.
 • Се карактеризира со брзина и висока сила на лепење
 • Погоден за мазни и рамни површини
 • Транспарентен
CREATIVE PERFECT PEN

ЧИСТ ИНСТАНТ ЛЕПАК КОЈ НЕ КАПЕ!

 • Лепи за неколку секунди
 • Контролирано дозирање
 • Чеп против затнување
 • 80%  рециклирана амбалажа
Power GEL
 • Инстант лепак со едноставна гел формула која содржи гумени честички
 • Создава флексибилен спој
 • Отпорен на удари и вибрации
 • Не капе - идеално решение за вертикални и впивачки (порозни) површини
 • Наменет за лепење гума, пластика (освен полиетилен -PP и полипропилен - PP), метал, порцелан, керамика, дрво, кожа и др.
Loctite 60 SEKUNDI Универзален лепак

Прв повеќенаменски лепак кој лепи во само 60 секунди.

Идеален за секојдневни и сложени поправки - нема повеќе чекање!

 

Главни предности:

 • Брз и исклучително силен
 • Репозиционирање - отворено време за поправки
 • Идеален за сложени поправки
 • Исклучително густ гел
 • Транспарентен
 • Без разредувач
 • За различни материјали (полиетилен (PP), полипропилен (PP), тефлон)
 • Флексибилен
Power Easy
 • Се одликува со одлична формула без разредувач и без непријатен мирис
 • Без моментално лепење на прстите при користење!
 • Можност за апликација на гума, кожа, дрво, порцелан и пластика (освен полиетилен - PE и полипропилен - PP) и многу други површини